Bezorgen & Retourneren

Verpakking

De Luizenkap is verpakt in een doosje van gerecycled papier en daar omheen een verzenddoosje wat door de brievenbus past.

Levering

Bestellingen worden binnen 1 werkdag verwerkt en aan PostNL aangeboden. De levertijd binnen de EU is 5-8 werkdagen. Leveringen buiten de EU ontvangt u binnen maximaal 14 dagen. t.

De Luizenkap retourneren

Het retourneren van De Luizenkap is mogelijk op uw kosten, behalve wanneer het product gebreken vertoont of bij levering beschadigd blijkt. Geretourneerde Luizenkap dient te worden verstuurd als brief of pakket. In het geval van een defect of beschadigd product neemt De Luizenkap de kosten voor het versturen van een vervangend product op zich. Wanneer u het retourbeleid wilt toepassen, stuur dan een e-mail naar: info@deluizenkap.nl

Retourbeleid

De Luizenkap hanteert een retourperiode van 14 dagen. De Luizenkap zal u zo snel mogelijk het bedrag terugbetalen dat u voor De Luizenkap betaald heeft, doch uiterlijk binnen 30 dagen nadat het product is geretourneerd of u ons op de hoogte heeft gesteld van het willen retourneren van de Luizenkap. U draagt zorg voor het betalen van de terugzending van De Luizenkap. De Luizenkap neemt de verzendkosten voor een vervangende Luizenkap voor zijn rekening.De retourperiode gaat in vanaf de dag dat u het product ontvangt.